LOfavør medlemsfordeler

Gratis webinar for NFF medlemmer

Du som NFF medlem har tilgang til en lang rekke medlemsfordeler. Over halvparten av LOs medlemmer sier at LOfavør er en viktig grunn til å fortsette å være medlem. Som NFF medlem kan du få en av landets beste boliglån i Sparebank 1 som, er lokalt forankret med kontorer over hele landet. Du som medlem har norges beste innboforsikring som en del av medlemskapet. I tillegg har du tilgang til flere forsikringer gjennom Fremtind. LOfavør har også en utmerket advokatforsikring som dekker viktige rettsområder i  privatlivet levert av Help Forsikring. Disse og flere andre gode fordeler vil du få høre mer om i dette webinaret.

Webinaret gjennomføres 18. juni kl 10.00 – 12.00

Dette er en unik mulighet til å få møte nøkkelpersoner som er ansvarlig for de ulike ordningene; Runa Bolstad Laume fra LOfavør, Tom Hannestad fra Sparebank 1, Jarand Olsen og Therese Hofstad-Nilsen fra Fremtind, samt Frøydis Øien fra Help Forsikring. 

Kurset hjemler tjenestefri med lønn etter Hovedavtalen §39 for tillitsvalgte og §40 for medlemmer uten tillitsverv. Søknad om tjenestefri må sendes arbeidsgiver minst 14 dager i forveien.

Påmeldingsfristen er 14. juni. Link til kurset i Teams sendes deg på epost etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Påmelding til webinaret.

Innføring i LOfavør Advokatforsikring

Gratis webinar for NFF medlemmer

Vet du hva NFF medlemmer bruker, og kan bruke advokatforsikringen til? Det vil du få svar på i dette webinaret.

Webinaret gjennomføres 9. juni kl 10.00

HELP bidrar til økt rettssikkerhet gjennom å gjøre juridiske tjenester tilgjengelig for alle. Med LOfavør Advokatforsikring har NFF-medlemmer tilgang på juridisk hjelp innenfor viktige rettsområder i privatlivet.

I dette Webinaret møter du Frøydis Øien som tar en grundig gjennomgang av medlemsfordelen, og besvarer spørsmål du måtte ha underveis. 

Påmeldingslink finner du HER. Ved påmelding bør du benytte en epostadresse du har tilgang til utenfor kriminalomsorgens intranett. Linken til webinaret kommer på eposten du oppgir i påmeldingsskjemaet.

Opptak av tidligere webinarer